Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο δήμαρχος απέκλεισε από το Δ.Σ του Νομικού Προσώπου "Πολιτισμού-Αθλητισμού" την παράταξη Κόνσουλα...

Με σκληρή ανακοίνωση διαμαρτύρεται η παράταξη "Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή" για τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της (Κόνσουλας -Βαλμάς ώς αναπληρωτής), από το Δ.Σ του Ν.Π "Πολιτισμού-Αθλητισμού".
Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μεθόδευση Χαρδαλιά για τον αποκλεισμό της παράταξης μας από το Δ.Σ του Νομικού Προσώπου “Πολιτισμού-Αθλητισμού”...!

Με τη γνωστή αλαζονική του συμπεριφορά και τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται, ο δήμαρχος Βύρωνα, αγνόησε τις προτάσεις των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης αλλά και του Σωματείου Εργαζομένων και αρνήθηκε την ενσωμάτωση στο Δήμο των Νομικών Προσώπων.

Με τη “σκληρή” πλειοψηφία της παράταξης του, ο δήμαρχος προχώρησε – μετά τη διατήρηση του “Ντάνκαν”- στη σύσταση ενός νέου Νομικού Προσώπου “Πολιτισμού-Αθλητισμού”, στο οποίο συγχωνεύονται το Πνευματικό Κέντρο, η Φιλαρμονική,το Δημοτικό Γυμναστήριο και ο Αθλητικός Οργανισμός. Μεθόδευσε δε τον αποκλεισμό της παράταξης μας, από την εκπροσώπηση στο 15μελές Δ.Σ του νέου Νομικού Προσώπου, προφασιζόμενος ότι αν εκπροσωπηθούν όλες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης αλλά και οι εργαζόμενοι δηλαδή 5 μέλη στα 15, δεν θα έχει πλειοψηφία να διοικήσει!

Στις μεθοδεύσεις του δημάρχου, αντέδρασαν οι δημοτικές παρατάξεις “ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ” και “ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”, οι οποίες αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ του Ν.Π.ΔΔ “Πολιτισμού-Αθλητισμού”.

Έκπληξη όμως μας προκαλεί το γεγονός, ότι η προσκείμενη στο ΚΚΕ δημοτική παράταξη “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, ενώ αρχικά τοποθετήθηκε υπέρ της συμμετοχής όλων των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, στήριξε τελικά την πρόταση του δημάρχου και εξέλεξε εκπρόσωπο της!

Είναι ξεκάθαρο ότι μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις της παράταξης μας, που είδαν το φως της δημοσιότητας, για κακοδιαχείριση στο Πνευματικό Κέντρο και που έχουν ήδη επιληφθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας και τρεις αρμόδιες Αρχές (ΣΔΟΕ, Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και Δ/νση Οικονομικής Επιθεώρησης Υπ. Οικονομικών), η Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά δεν θέλει να μας έχει στα πόδια της...

Πλανάται πλάνην οικτρά ο δήμαρχος, αν νομίζει, ότι με τον αποκλεισμό μας, δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε και να παρακολουθούμε τον τρόπο άσκησης διοίκησης.

Αντιθέτως δηλώνουμε, ότι απέναντι σε αυτή την αλαζονική και αυταρχική στάση, θα συνεχίσουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ,ΕΝΤΙΜΑ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ - όπως έχουμε υποχρέωση στο Βυρωνιώτικο λαό - να ασκούμε πλήρη έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου και των Νομικών Προσώπων και δεν θα διστάσουμε, όπως κάναμε πρόσφατα, να αποκαλύψουμε και να παραπέμψουμε στις αρμόδιες Αρχές, κάθε φαινόμενο διαφθοράς ή “μαύρης” οικονομικής διαχείρισης υποπέσει στην αντίληψη μας.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου