Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Αβανταδόρος...του τοπάρχη ο "πραματευτής" του Βύρωνα

Δεν είναι -ισχυρίζετε ο "πραματευτής" του Βύρωνα μέσα από το μπλοκ του- Δημοσιογράφος, Πολιτικός , Προσωπολάτρης , Φανατισμένος , Ταγμένος , Κομματικό Φερέφωνο , Εκδότης , Αντιρρησίας , Εντός-Εκτός και επί τα αυτά, αναγκαστικά Αντίλογος , Κακόπιστος , Ακραίος , ..ούτε καν επίδοξος των ανωτέρω..
Τελικά από αυτά που γράφει εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρο ότι είναι αβανταδόρος...του τοπάρχη του Βύρωνα και παίζει παιχνίδια για πάρτη του...
Προετοιμάζει το δημοτικό τοπίο για το 2014...
Χτυπάει κάτω από τη μέση από την αρχή της νέας δημοτικής θητείας τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας,διακεκριμένο ιατρό, Χρήστο Γώγο απο την παράταξη Χαρδαλιά (που θεωρείται ο πιό ικανός να ηγηθεί της πλειοψηφούσας παράταξης στη μετά Χαρδαλιά εποχή) και προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα και για τη διαδοχή στην παράταξη Κόνσουλα προβάλλοντας και αναδεικνύοντας μέσα απο στημένο γκάλοπ το δημοτικό σύμβουλο Αλέξη Σωτηρόπουλο, ως τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης "Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή"!
Ο τοπάρχης και ο αβανταδόρος "πραματευτής" των δημοτικών δρώμενων, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που λέει και η λαική παροιμία...γιατι Κόνσουλας και Γώγος είναι ικανοί να τους χαλάσουν τα σχέδια!!! 
Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέχρι το 2014 εχουν να δούν πολλά τα μάτια μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου