Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Περατζάδα... και της Ν.Δ απο το δημαρχείο της Αθήνας

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, o Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων, Γιάννης Μανώλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Μανώλης Αγγελάκας και οι βουλευτές του κόμματος Αργ.Ντινόπουλος και Ελ.Βοζενμπεργκ, επισκέφτηκαν το πρωί το Δημαρχείο της Αθήνας και συνομίλησαν με του εργαζόμενους στο Δήμο Αθηναίων.
 
Αμέσως μετά, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους στο Δήμο Αθηναίων, οι οποίοι ευρίσκονται σε κινητοποιήσεις για τη διασφάλιση της εργασίας τους. Τους ενημερώσαμε ότι έγκαιρα και πριν τις κινητοποιήσεις είχαμε θέσει το όλο πρόβλημα στο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, μακριά από κάθε δημοσιότητα, Διότι δεν επιχειρούμε να κερδοσκοπήσουμε ως κόμμα πάνω στην κρίσιμη αυτή υπόθεση, αλλά επιθυμούμε να συνεισφέρουμε στην επίλυση του.
Δεν δεχόμαστε ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να εξελιχθεί ως δήθεν διαφωνία μεταξύ του κ. Δημάρχου Αθηναίων και του κ. Ραγκούση.
 
Αντιθέτως, με τις νομοθετικές ρυθμίσεις της Νέας Δημοκρατίας, τις οποίες το ΠΑΣΟΚ κατήργησε, με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2-12-2010, την οποία ο τότε Δήμαρχος κ. Νικήτας Κακλαμάνης εισηγήθηκε και με τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις, είναι εφικτή στο πλαίσιο της νομιμότητας, θετική αντιμετώπιση των αιτημάτων των εργαζομένων. Γνωστοποιήσαμε, επίσης, την πρόθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, σε συνάντηση η οποία ήδη προγραμματίζεται».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου