Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Με τις ευλογίες του δημάρχου συγκροτήθηκε το νέο προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα...!

Λυκούργος Βασιλάκος
Τη Μ.Εβδομάδα στη δεύτερη συνεδρίαση τους τα νέα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα,κατάφεραν τελικά και συγκροτήθηκαν σε σώμα:
Το προεδρείο έχει αναλογικό χαρακτήρα και αποτελεί πρόταση της παράταξης  ΕΣΑΚ/ΠΑΜΕ την οποία και στήριξε όπως ακουγόταν ευρέως και το μέλος του Δ.Σ Κώστας Μηναίδης που εκλέχτηκε με την "ΠΑΣΚΕ-ΕΣΠΕ".
Από τη διαδικασία απείχε η παράταξη "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" των Χρ.Παναγιωτόπουλου και Γ.Χαλβατζή, που πρότειναν προγραμματικό προεδρείο.
Το νέο Δ.Σ του Σωματείου έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λυκούργος Βασιλάκος - ΕΣΑΚ/ΠΑΜΕ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Μηναίδης- ΠΑΣΚΕ/ΕΣΠΕ
ΤΑΜΙΑΣ: Αργυρώ Μαστρανδρέου  ΕΣΑΚ/ΠΑΜΕ
ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ: Παραμένει κενή η θέση
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παραμένει κενή η θέση
ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Ευθύμιος Μπαράκος
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ:Γεωργία Τσαμούρη

Το νέο προεδρείο όπως είχαμε σχολιάσει σε παλαιότερη ανάρτηση μας(Διαβάστε ΕΔΩ),έχει το στίγμα Χαρδαλιά και κατά κάποιον τρόπο η συγκρότηση του, τον ικανοποιεί καθώς  "δούλεψε" ανοιχτά υπέρ του ψηφοδελτίου του κ.Βασιλάκου (στο οποίο συμμετείχε και η πρώην γυναίκα του Αργυρώ Μαστρανδρέου).Είναι σαφές ότι ήθελε να βγάλει από τη μέση την παράταξη του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, η οποία πρωταγωνιστεί στο σωματείο πολλά χρόνια τώρα και η οποία του έχει γίνει στενός κορσές...
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Μάλιστα σε ανακοίνωση της με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών η παράταξη "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" κάνει λόγο " για ετερόκλιτες συμμαχίες και στο δημοτικό κατεστημένο το οποίο κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να στηρίξει την ΕΣΑΚ/ΠΑΜΕ με στόχο να εξασφαλίσουν την απόλυτη πλειοψηφία (πέντε μέλη) στο Δ.Σ. για να μπορούν να ελέγξουν το σωματείο..."(Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ)


Μένει να δούμε πως θα αντιμετωπίσει το νέο Προεδρείο την οικονομική κατάρρευση του δήμου που είναι ήδη ορατή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου