Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η πρωταπριλιά και ο Προυπολογισμός της Δημοτικής Αρχής Χαρδαλιά...

Λίγες ώρες νωρίτερα τίμησε την Πρωταπριλιά ο δήμαρχος Βύρωνα, με τις ψευτιές που αράδιασε στο δημοτικό συμβούλιο στη χθεσινη συνεδρίαση για την ψήφιση του Προυπολογισμού του δήμου,θέλοντας να καλύψει τις ευθύνες του για την κακοδιαχείριση και την οικονομική κατρακύλα του δήμου.
Με θεατρινίστικους λεονταρισμούς και ψέματα προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των μελών του δημοτικού συμβουλίου για τον διαχειριστικού τύπου προυπολογισμό που εισηγήθηκε, ισχυριζόμενος ότι έτσι επιβάλει ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"!
Ξέχασε φαίνεται ο δήμαρχος ότι η παράταξη του, σύρθηκε πίσω απο τη δημοτική παράταξη "Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή" που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και ψήφισε τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"...
Σταμάτησε να ρέει το ζεστό χρήμα των εκατομμυρίων ευρώ (9.000.000) που εισέπραξε (2007,2008,2009) η "γαλάζια" δημοτική Αρχή με το δημοτικό χαράτσι (+75% αύξηση των δημοτικών τελών) και κόπηκαν οι χαριστικές επιχορηγήσεις των "γαλάζιων" της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και τώρα του δημάρχου του φταίει η Κυβέρνηση,ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ",η παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και η κριτική που ασκείται απο τα εντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που δεν μπορεί να ελέγξει!
Η εποχή των παχέων αγελάδων για τη Δημοτική Αρχή Χαρδαλιά αλλά και πολλών άλλων δημοτικών αρχόντων τελείωσε...και μάλιστα απότομα!
Φροντίστε λοιπόν,αντί να λαικίζετε, με τη συμμετοχή των πολιτών,των εργαζομένων των φορέων αλλά και των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, που εδώ και 8 χρόνια που διοικείτε δεν τους λογαριάζετε, να διεκδικήσετε και να προγραμματίσετε έργα ουσίας για το καλό των Βυρωνιωτών...
Απο λόγια χορτάσαμε...είναι καιρός γιά έργα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου