Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο "πραματευτής" της γαλαζοπράσινης παρέας του Βύρωνα...

Δεν είναι -ισχυρίζετε ο "πραματευτής" ειδήσεων και σχολίων του Βύρωνα μέσα από το μπλοκ του- Δημοσιογράφος, Πολιτικός , Προσωπολάτρης , Φανατισμένος , Ταγμένος, Κομματικό Φερέφωνο,Εκδότης,Αντιρρησίας,Εντός-Εκτός και επί τα αυτά, αναγκαστικά Αντίλογος , Κακόπιστος , Ακραίος , ..ούτε καν επίδοξος των ανωτέρω..

Με αυτά που γράφει είναι ξεκάθαρο ότι είναι αβανταδόρος γαλαζοπράσινης παρέας, με επικεφαλής το δήμαρχο, που "προετοιμάζει" το δημοτικό τοπίο για το 2014...

Χτυπάει κάτω από τη μέση από την αρχή της νέας δημοτικής θητείας τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας,διακεκριμένο ιατρό, Χρήστο Γώγο απο την παράταξη Χαρδαλιά (που θεωρείται ο πιό ικανός να ηγηθεί της πλειοψηφούσας παράταξης στη μετά Χαρδαλιά εποχή) και προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα και για τη διαδοχή στην παράταξη Κόνσουλα προβάλλοντας και αναδεικνύοντας μέσα απο στημένα γκάλοπ το δημοτικό σύμβουλο Αλέξη Σωτηρόπουλο, ως τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης "Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή"!

Η γαλαζοπράσινη παρέα και ο "πραματευτής" του Βύρωνα, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που λέει και η λαική παροιμία...

Ο γιατρός τους έχει πάρει χαμπάρι και το παίζει Αμερικανάκι ενώ ο Κόνσουλας δεν έχει πεί την τελευταία λέξη και είναι ικανός να τους χαλάσει τα σχέδια!!! 


Ο "πραματευτής" μάλιστα για λογαριασμό της παρέας ,ανέλαβε μεσω του μπλόκ του, να προτείνει αναπληρωτή επικεφαλής της παράταξης "Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή", ώστε όταν λείπει ο Κόνσουλας απο το δημοτικό συμβούλιο να κάθεται στη θέση του και να μιλάει για λογαριασμό του!

Σφήνα στο "ενδιαφέρον" του "πραματευτή" και η παράταξη "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" που στην ιστοσελίδα της, εκφράζει τον προβληματισμό της για την πρόσφατη απουσία Κόνσουλα απο το δημοτικό συμβούλιο...


Φαίνεται ότι ο Παναγιώτης ειναι δεν είναι στο δημοτικό συμβούλιο, αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος...!
Ε, ρε τι έχουν να δούν τα ματάκια μας και ν΄ακούσουνε τ΄αυτάκια μας μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου