Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάννης Μαχαίρας νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Βύρωνα;

Ο διευθυντής της παράταξης του δημάρχου "ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Γιάννης Μαχαίρας,θα είναι κατα πάσα πιθανότητα ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βύρωνα.

Ήδη ο κ. Μαχαίρας παραιτήθηκε από τη θέση του συμβούλου του δημάρχου και ετοιμάζεται να αναλάβει τα νεα του καθήκοντα...

  WHO IS WHO
Ο Γιάννης Μαχαίρας, γεννήθηκε το 1969 στο Βύρωνα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι έγγαμος και έχει μία κόρη. Έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στα κοινά από νεαρή ηλικία.

Η συνδικαλιστική δράση ξεκίνησε στα μαθητικά χρόνια (2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Βύρωνα), συνεχίστηκε στα φοιτητικά του χρόνια (ΕΜΠ) και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έχοντας διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Βιομηχανίας και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Επίσης έχει διατελέσει μέλος σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΑΕ που σχετίζονται με την επαγγελματική του δραστηριότητα, καθώς και σε διάφορες επιτροπές και Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Βύρωνα, δεδομένου ότι ασχολείται με τα κοινά της πόλης μας τα τελευταία 15 χρόνια.

Επαγγελματικά έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σαν ελεύθερος επαγγελματίας (Μελετητής σε Περιβαλλοντικά και Χημικοτεχνικά ζητήματα). Έχει συνεργαστεί για σειρά ετών με το Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά (σαν Ειδικός Σύμβουλος σε Περιβαλλοντικά θέματα), ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης του Υπουργού Μεταφορών και σύμβουλος του Υπουργού Ανάπτυξης.

Τίς επόμενες ώρες θα δείξει αν πέσαμε μέσα στην πληροφορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου