Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Επανήλθε δριμύτερη η "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"...

Δριμύτερη επανήλθε η ιστοσελίδα της δημοτικής παράταξης "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" που όπως μας ενημέρωσε με σχόλιο της, υπήρξε " τεχνικό πρόβλημα λίγων ωρών το οποίο αποκαταστάθηκε..."

 

Παράβλεψη ή σκοπιμότητα Κε Χαρδαλιά ;


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 12.30μ.μ , Δημοτικό Κατάστημα Α' (?) , συνεδρίαση της νεοεκλεγμένης οικονομικής επιτροπής του Δήμου.
Δεν είχαμε λάβει καμία ειδοποίηση ,παρά τη δέσμευση του Δημάρχου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές και για εμάς.
Η δημοτική σύμβουλος της "Στάσης" Ελένη Βασιλοπούλου βρισκόταν τυχαία στο Δημαρχείο για τη μελέτη των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/1. Η διαμαρτυρία της προς τον Δήμαρχο ήταν άμεση. Η απάντηση ήταν ότι, με δική του ευθύνη, δεν έγινε η ειδοποίηση των παρατάξεων, που δε συμμετέχουν στις επιτροπές.
Υπενθυμίζουμε ότι οι παρατάξεις "Στάση Βύρωνα" , "Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα" και "Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα" δεν συμμετέχουν στις επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου με ευθύνη των παρατάξεων Κόνσουλα, που ήθελε για τον εαυτό της και τις 6 θέσεις της αντιπολίτευσης και μας χάριζε θέσεις αναπληρωτών!
Ο "Καλλικράτης" έχει δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο στη Δημοτική Αρχή και στους υπαλλήλους του Δήμου. Μην επιδεινώνουμε λοιπόν την κατάσταση με παραλείψεις και καθυστερήσεις. Δεν θα ανεχτούμε, για κανένα λόγο, άλλους αποκλεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου