Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας για τις καταγγελίες του Δ. Παπαδάτου...

Σχετικά με τα καταγγελλόμενα στελέχους της Νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ περί των συνθηκών της προσαγωγής του, ανακοινώνεται ότι, χθες (13.01.2011) και περί την ώρα 17.00, στο πλαίσιο ερευνών και συλλήψεων που διενεργούσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (ΔΑΕΕΒ) στην περιοχή του Βύρωνα, προσήχθη ένας 29χρονος ημεδαπός στην έδρα της ΔΑΕΕΒ.

Διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. πλην όμως οδηγήθηκε άμεσα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, διότι κατείχε δύο Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας. Για ένα από τα δύο δελτία ταυτότητας, είχε δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχό του, τον Ιανουάριο του 2004, στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες περιήλθε στην κατοχή του το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας που είχε δηλωθεί κλοπή, το οποίο και κατασχέθηκε. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σε ότι αφορά τα καταγγελλόμενα περί βιαιοπραγίας σε βάρος του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η προσαγωγή του έγινε με όλους τους νόμιμους τύπους και τηρήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες.
ΠΗΓΗ:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου