Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο Αντιδήμαρχος Βύρωνα Μ.Μπαντής απάντησε θετικά σε αίτημα της "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"

Ο Αντιδήμαρχος πρασίνου Μιλτιάδης Μπαντής έστειλε έγγραφο - απαντητική επιστολή σχετικά με το υπόμνημα της δημοτικής παράταξης "Στάση Βύρωνα", για το τρίγωνο επί των οδών Κύπρου και Πύρρου (βλέπε σχετικά εδώ) 



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΑΝΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Βύρωνας 9-6-2011
Αρ.Πρωτ. 16723
ΠΡΟΣ την δημοτική Παράταξη :
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ»

Κοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας διότι πεποίθησή μας είναι ότι μόνο η ενεργής συμμετοχή των δημοτών μπορεί να αλλάξει την εικόνα των μικρών ή μεγαλύτερων πάρκων στην πόλη μας αφού κάθε προσπάθεια που φιλότιμα καταβάλλεται από την δ/νση διαχείρισης κοινοχρήστων χώρων πολλές φορές προσκρούει στην αδιαφορία από τους χρήστες –κατοίκους ή επισκέπτες των περιοχών.
Οι προτάσεις σας για μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και ήδη επιδιορθώθηκε η βάνα του νερού ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα επανατοποθετηθούν σταλακτοφόροι σωλήνες για την άρδευση του χώρου καθώς και θα τοποθετηθούν δύο καλαθάκια απορριμμάτων. Σας πληροφορούμε δε ότι το πάρκο καθαρίζεται 2 φορές την εβδομάδα αλλά λόγω της περιμετρικής τοποθέτησης των κάδων απορριμμάτων ο χώρος είναι συχνότατα βρώμικος χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αυτή τη στιγμή συχνότερης επίσκεψης εργαζόμενου. ΄Οσον αφορά τον φωτισμό ήδη έχει ενημερωθεί το τμήμα ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής υπηρεσίας ενώ προσπαθούμε να δρομολογήσουμε και το θέμα της περίφραξης και της τοποθέτησης των πάγκων. Με νεώτερη επιστολή μας θα σας ενημερώσουμε για την πορεία των παραπάνω.
Με εκτίμηση
Μιλτιάδης Μπαντής
Αντιδήμαρχος 
Η "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" με αφορμή την επιστολή Μπαντή γράφει στο ιστολόγιο της:
"Εμείς , σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και καλούμε τους κατοίκους του Βύρωνα να προστατεύουν και να υπερασπίζονται όχι μόνο το συγκεκριμένο σημείο, αλλά κάθε γωνιά πρασίνου στην πόλη μας, διεκδικώντας παράλληλα νέους ελεύθερους χώρους"

Πηγή:Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"

1 σχόλιο:

  1. Mπορεί να σε ενδιαφέρει Προσλήψεις καθηγητών Δειτε εδω http://www.facebook.com/group.php?gid=55684733309&v=info

    ΑπάντησηΔιαγραφή