Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Νίκος Παπανδρέου:"Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Παπανδρέου..."

"Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Παπανδρέου με αυτό που πας να κάνεις...",λέγεται ότι είπε στον πρωθυπουργό ο αδελφός του Νίκος  που τον επισκέφθηκε στο Μαξίμου μόλις άκουσε απο τα ΜΜΕ το σενάριο για παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας...

Η φράση αυτή ήταν σύμφωνα με πληροφορίες καθοριστική προκειμένου ο πρωθυπουργός να κάνει πίσω στις απαιτήσεις Σαμαρά για Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας με υπηρεσιακό πρωθυπουργό...

Οι πληροφορίες λένε επίσης ότι ο κ.Παπανδρέου μοιράστηκε τις σκέψεις του πρίν επικοινωνήσει για τελευταία φορά με τον Αρχηγό της Ν.Δ και με τους Γιάννη Ραγκούση και Ρεγγίνα Βάρτζελη,που και αυτοί με τη σειρά τους διαφώνησαν με το ενδεχόμενο παραίτησης του.

Σαρωτικός ο ανασχηματισμός.

Σίγουρη θεωρείται η απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και των υφυπουργών του αλλα και του κ.Θόδωρου Πάγκαλου από τη θέση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Ο κ. Παπανδρέου για να "καλμάρει" την εσωκομματική αντιπολίτευση σκέφτεται να αναβαθμίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο που μετά το Λουκά Παπαδήμο ακούγεται για τη θέση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας.

Σε θέσεις κλειδιά αναμένεται να τοποθετηθούν οι Δημ.Ρέππας, Ανδ.Λοβέρδος, Μαρ.Ξενογιαννακοπούλου, Μιχ.Χρυσοχοίδης, Χρ.Παπουτσής και Χαρ.Παμπούκης.

Στη νέα του κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και στελέχη του ιστορικού ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα  με πληροφορίες ακούγονται τα ονόματα των:
Απόστολου Κακλαμάνη, Βάσως Παπανδρέου, Μιλτιάδη Παπαιωάννου, Κώστα Γείτονα, Χρήστου Πρωτόπαπα, Αλέκου Παπαδόπουλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου