Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατονομάζει ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης κατά Πεταλωτή η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Νότιας Αθήνας σε ανακοίνωση της...


Αυτοδιοικητικά επίλεκτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απο τους Δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας, κατονομάζει με ανακοίνωση της η Β1 Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ως ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων σε βάρος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γ. Πεταλωτή και στελεχών του Κινήματος, στην Αργυρούπολη.

Στην ανακοίνωση της η Β1 Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Νότιας Αθήνας αναφέρει τα εξής: 

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα χθεσινά επεισόδια έξω από το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε σε βάρος προγραμματισμένης εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή.
Η ομάδα των αρχικά συγκεντρωμένων, στην οποία πρωτοστατούσαν γνωστά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκτόξευε ύβρεις, γιαούρτια και καφέδες κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου και των στελεχών του Κινήματος που τον συνόδευαν, κατά την είσοδό τους στο χώρο της εκδήλωσης.
Οι ύβρεις και η εκτόξευση αντικειμένων, ακόμα και κροτίδας, συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ οι ομιλητές παρεμποδίζονταν με ακτίνες λέιζερ.
Το δικαίωμα όλων να διαμαρτύρονται και να διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι αναφαίρετο, τέτοιες πρακτικές όμως αντι-συγκεντρώσεων και τραμπουκισμών, μας γυρίζουν χρόνια πίσω.
Και επειδή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Πρόεδρός του, διαψεύδουν το γεγονός, τον καλούμε αφού διασταυρώσει τις πληροφορίες του να καταδικάσει τις πράξεις αυτές, στις οποίες συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι:
Βάσιος Βασίλης, Δημοτικός Σύμβουλος Αργυρούπολης - Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Σωληναρίου Λίτσα, Αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελληνικού - Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Μπουζάκης Γεώργιος, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αργυρούπολης - Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Ταστάνης Τάσος, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Γλυφάδας 

Η κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση κατά Πεταλωτή, συνεχίστηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μεταξύ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή και του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλετή.
Δείτε όλο το ρεπορτάζ και τη σκληρή αντιπαράθεση των δύο ανδρών πατώντας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου