Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Τι γίνεται με το Κέντρο Υγείας Βύρωνα...;Πολίτες καταγγέλουν το Υπουργείο Υγείας ότι θέλει να το "διαλύσει" και απειλούν με κινητοποιήσεις...

Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες από το Δήμο Βύρωνα και τις γύρω περιοχές, πέφτει και αυτό θύμα της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής  των περικοπών του μνημονίου και της τρόικας.
Η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Υγείας ενώ είχε δεσμευτεί ότι το Κέντρο Υγείας Βύρωνα θα συνεχίσει τη λειτουργία του ανανεώνοντας τις συμβάσεις των επικουρικών ιατρών και μετά τις 28 Ιουνίου 2011, αθέτησε τη δέσμευσή του δεν ανανέωσε τις συμβάσεις των ιατρών ούτε απέσπασε ιατρικό προσωπικό ώστε να καλυφτεί το κενό που έχει δημιουργηθεί.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη τακτική των ανευθυνοϋπεύθυνων  του Υπουργείου Υγείας,  του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που ανήκει το Κέντρο Υγείας και του Διοικητή του Α΄ ΥΠΕ. Αττικής κ. Μουσιώνη που με ψέματα θεώρησαν ότι μπορεί να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους στο κέντρο και να ξεγελάσουν τους χιλιάδες πολίτες που εξυπηρετούνται από αυτό.
 
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ   ΜΑΣ
 
Εάν το Υπουργείο Υγείας δε δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και δεν εξασφαλίσει την ουσιαστική λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βύρωνα εδώ και τώρα,  ώστε από τη Δευτέρα 18  Ιουλίου 2011 να λειτουργεί παρέχοντας ουσιαστικές υπηρεσίες υγείας θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση χιλιάδων πολιτών που απαιτούν να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας με μόνιμο ιατρικό προσωπικό παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας.
Οι πολίτες του Βύρωνα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατραπεί η βάρβαρη ανάλγητη πολιτική και στο τομέα της υγείας, για να  ενισχυθεί η δωρεάν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας με το απαραίτητο ιατρικό και άλλο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου