Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Με τις πλάτες της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ...έκανε το κέφι του ο Χαρδαλιάς!

"Άγρια" στήριξη στη Δημοτική ΑρχήΧαρδαλιά, προσέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" - που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ- Άκης Κατωπόδης και Ελένη Βασιλοπούλου, στα σχέδια του δημάρχου Βύρωνα για υποβάθμιση και  ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου.

Με τις ψήφους τους αλλά και την ψήφο του δημοτικού συμβούλου Χριστόφορου Χαλικιά-που διαφοροποιήθηκε απο την παράταξη του κ.Κόνσουλα- ο δήμαρχος κατάφερε να μαζέψει τα 2/3 του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου (28 ψήφοι στους 41 συμβούλους), που απαιτεί ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" για να παραμείνει αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο η Σχολή Χορού "ΝΤΑΝΚΑΝ"

Υπέρ της διατήρησης του ΝΤΑΝΚΑΝ σαν αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο, ψήφισαν επίσης οι 25 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου... ενώ κατά ψήφισαν οι παρατάξεις των κ.κ Κόνσουλα,Πάλμου και Τζιορτζιώτη...

Στη διάρκεια της ψηφοφορίας δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, όταν ο δήμαρχος Βύρωνα απευθυνόμενος στους εργαζόμενους που έκαναν διαμαρτυρία για τη μη ενσωμάτωση των Νομικών Προσώπων στό Δήμο,τους χαρακτήρισε "χούφτα συνδικαλιστών με φασιστική νοοτροπία..." , με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της Αριστερής Παρέμβασης Σταύρου Τζιορτζιώτη,που αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το καθεστώς Χαρδαλιά φαίνεται ότι με τους βαστάζους της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ- που θυμήθηκαν την περιβόητη Οικουμενική Συγκυβέρνηση- αλλά και με ιδιοτελείς δημοτικούς συμβούλους όπως ο Χριστόφορος Χαλικιάς, που αγνόησε την προεκλογική  θέση της παράταξης του, για την ενσωμάτωση των Νομικών Προσώπων στίς υπηρεσίες του Δήμου, θα επιβιώσει και στην εποχή του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"!

Για την ιστορία και για όσους έχουν κοντή μνήμη,τόσο ο Χαλικιάς όσο και η Βασιλοπούλου, ως μέλη του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου, ειναι υπόλογοι και αυτοί μαζι μα τη διοίκηση Χαρδαλιά,για την αδράνεια τους στην κακοδιαχείριση και τα Μαύρα Ταμεία του Φεστιβάλ Βύρωνα...

Το γιατί ψήφισαν υπέρ και στήριξαν στο να πάρει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 2/3 ο Χαρδαλιάς, θα πρέπει να το εξηγήσουν οι ίδιοι στους πολίτες που τους ψήφισαν...

Πάντως όπως μάθαμε ήδη πολλά μέλη των παρατάξεων "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" και "ΒΥΡΩΝΑΣ-ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ" έχουν ανέβει στα κάγκελα, με τη στάση στό θέμα των Κατωπόδη-Βασιλοπούλου και Χαλικιά που άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα ψήφισαν.

Και μετά πολιτικάντηδες ζητάτε να σας έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες;



2 σχόλια:

  1. Περί Ν.Π.Δ.Δ. "Ισιδώρα Ντάνκαν" και άλλα τινά...

    http://stasivyrona.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα θέλαμε να μάθουμε από που έχετε πληροφορίες ότι "πολλά μέλη των παράταξης ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ έχουν ανέβει στα κάγκελα, με τη στάση στό θέμα των Κατωπόδη-Βασιλοπούλου που άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα ψήφισαν."
    Επίσης να μας αντιπαραβάλετε τι λέγαμε προεκλογικά στο πρόγραμμά μας, και τι λέμε τώρα.
    Η στάση σας και η "κριτική" σας μόνο σαν καθαρός κιτρινισμός μπορεί να χαρακτηριστεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή