Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Με κατάληψη του δημαρχείου απαιτούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα...

Οι εργαζόμενοι Νομικών Προσώπων του Δήμου Βύρωνα, προχώρησαν σε κατάληψη του δημαρχείου διαμαρτυρόμενοι για τη μή καταβολή δεδουλευμένων... ενώ ο δήμαρχος βρίσκεται στη Σαραγόσα με την ομάδα μπάσκετ του!

Δυστυχώς οι εργαζόμενοι σε συνάντηση που είχαν με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ.Μπαστέα δεν πήραν συγκεκριμένη απάντηση για τα χρήματα που τους οφείλονται και έτσι προχώρησαν σε κατάληψη.

Το Σωματείο Εργαζομένων που πραγματοποίησε και νέα τρίωρη στάση εργασίας ( 7-10 π.μ) διεκδικεί:


    • Ενσωμάτωση όλων των Νομικών Προσώπων στο Δήμο. Αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
    • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να μη διαλυθούν οι Υπηρεσίες του Δήμου, λόγω μεγάλου αριθμού αποχωρήσεων, όχι στις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
    • Κατάργηση της Δημοτικής Επιχείρησης Α.Ε. και μεταφορά του προσωπικού και των δραστηριοτήτων της στο Δήμο, εφαρμογή της Κλαδικής Σύμβασης της ΠΟΕ – ΟΤΑ στους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης.
    • Να μη δημιουργηθεί Ανώνυμη Εταιρεία για τον Πολιτισμό.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση που μας έστειλαν οι εργαζόμενοι αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους τις οποίες θα καθορίσουν σε νέα Γενική Συνέλευση, που αναμένεται να πραγματοποιήσουν ατίς αρχές της επόμενης εβδομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου