Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Για πολλά γιαούρτια οι γιαλαντζί αριστεροί Κατωπόδης-Βασιλοπούλου και ο πολιτικάντης δήμαρχος...

Τα απίστευτα συνεχίζονται στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα με πρωταγωνιστές τους γιαλαντζί αριστερούς δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ" Κατωπόδη-Βασιλοπούλου και τον πολιτικάντη-λαικιστή δήμαρχου Νίκο Χαρδαλιά...

Στήριξαν ψήφισμα του Περισσού -με σκληρές διατυπώσεις κατά του Καλλικράτη- που έφερε ο επικεφαλής της προσκείμενης στο ΚΚΕ δημοτικής παράταξης Παναγιώτης Πάλμος κατά των συγχωνεύσεων των σχολείων, ενώ πρίν λίγες μέρες συμπορεύτηκαν υπέρ της διάταξης του νέου νόμου, προκειμένου να διατηρηθεί ως αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο η Σχολή Χορού Ντάνκαν!
Απίστευτοι κωλοτούμπες ο Χαρδαλιάς και το παρεάκι του Κατωπόδης και Βασιλοπούλου...
Είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να κουκουλώσουν την κακοδιαχείριση και τα μαύρα βιβλιά στο Πνευματικό Κέντρο...

Αιδώς Αργείοι...πολιτικάντηδες που προσπαθείτε με τέτοιου είδους μικροπαραταξιακά παιχνίδια να ρίξετε στάχτη στα μάτια των πολιτών.

 Είσαστε για πολλά γιαούρτια!





2 σχόλια:

  1. Τό ύφος της "κριτικής" σας είναι τουλάχιστον απαράδεκτο !...
    Δεν έχουμε να απολογηθούμε σε τέτοιου είδους κείμενα, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην ευρύτερη συσπείρωση των δυνάμεων της Αριστεράς για μείζονα λαϊκά προβλήματα.
    Εξάλλου, είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Στάση Βύρωνα από τις 03/02/2011 που θα έπρεπε να επισυνάψετε, αν και είσασταν γνώστες της, πράγμα που είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε εμείς:
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
    Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με την συγχώνευση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λειτουργούν σε ενιαίο χώρο που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

    Ταυτόχρονα προωθείται η ρύθμιση που αφορά τον μέγιστο αριθμών μαθητών ανά τμήμα και είναι 30 για την δευτεροβάθμια και 25 για την πρωτοβάθμια.

    Οι πληροφορίες για το Βύρωνα , που προέρχονται απο στελέχη της εκπαίδευσης μιλάνε για συγχώνευση 1ου-2ου Γυμνασίου, 1ου-2ου Λυκείου, κατάργηση του 5ου Γυμνασίου και του 5ου Λυκείου, μόνο για την δευτεροβάθμια.

    Οι προτεινόμενες αλλαγές δημιουργούν πολύ σοβαρά παιδαγωγικά, κοινωνικά και εργασιακά προβλήματα και βρίσκουν αντίθετα όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

    Η «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» απορρίπτει τα σχέδια αυτά που υποβαθμίζουν το δημόσιο σχολείο, συμπαραστέκεται στην εκπαιδευτική κοινότητα και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να πρωτοστατήσουν, στην ανάπτυξη κινήματος που θα ματαιώσει τα σχέδια αυτά.

    Η «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» πρότεινε να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό θα γίνει τη Δευτέρα 7/2/2011 στις 20:30.

    Καλούμε όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου, να αντιταχθούν στα παραπάνω σχέδια της κυβέρνησης και όλοι μαζί να απαιτήσουμε αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου.

    Καλούμε επαιδευτικούς – γονείς – μαθητές να παραβρεθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να απαιτήσουν.

    - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

    - ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ 25 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ 20 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ.

    - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ-ΙΔΡΥΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

    - ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ»
    Βύρωνας 03/02/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είχε επίσης πολύ ενδιαφέρον, να μας αποκαλύψετε την ταυτότητά σας και όχι να κρύβεστε πίσω από μία "γιαλαντζί" ανωνυμία, που μοιράζει πιστοποιητικά "αριστεροφροσύνης" κρατώντας "αριστερόμετρο" που δεν έχει σχέση με το ύφος και το ήθος της Αριστεράς !!!
    Σύντομα θα αποκαλυφθείτε και ποιοί είστε και ποιός είναι ο ρόλος σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή